Nieuws

Klaiber heeft veel bewondering: 'Als je ziet hoe Séb ermee omgaat, petje af'

Klaiber heeft veel bewondering: 'Als je ziet hoe Séb ermee omgaat, petje af'

27-09-2022 15:28 Laatste update: 15:29

In een openhartig gesprek met ESPN reageert Sean Klaiber op zijn sterke band met Sébastien Haller. De voormalig Ajacied schrok zich deze zomer dood toen hij hoorde dat er een tumor in de testikels van de Borussia Dortmund-spits werd ontdekt.

Klaiber en Haller waren twee periodes ploeggenoten, bij FC Utrecht en Ajax. Hier werden ze erg close met elkaar en beleefden ze mooie momenten. "Het was super raar, want ik was nog op vakantie met hem. We waren samen op Curaçao", vertelt Klaiber in de ESPN-podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus. "Ik hoorde hem nooit klagen, Séb is altijd al een jongen geweest die ervoor ging."

Het viel de verdediger van FC Utrecht zwaar dat er een tumor gevonden werd in de testikels van zijn vriend. "In een keer lees je zoiets...", zegt Klaiber. "Ik stuurde naar hem toe: is dit echt waar? Hij reageerde dat het echt waar was. Ze zagen het bij hem en hij moest de volgende dag al geopereerd worden. Hij wist zelf niet eens wat hij moest doen. Je schrikt enorm, maar als ik zie hoe hij ermee omgaat... Petje af", reageert de rechtsback vol bewondering.