Nieuws

Update: 'Technisch directeur John de Jong vertrekt per direct bij PSV'

Update: 'Technisch directeur John de Jong vertrekt per direct bij PSV'

16-09-2022 20:32 Laatste update: 20:42
3

John de Jong zal naar alle verwachting vrijdag nog vertrekken bij PSV. De geluiden gingen al dat beide partijen uit elkaar zouden gaan, maar doordat het in de media kwam is er serieus vaart achter gezet.

De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad melden dat nieuws. De rvc van PSV is niet tevreden over de sportieve prestaties en het aanblijven van Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré. Een van de twee sterkhouders moest namelijk verkocht worden, maar dat deed technisch directeur De Jong niet.

'Deze week heeft technisch directeur John de Jong op instigatie van deze hoek te horen gekregen dat hij er niet op hoeft te rekenen nog lang in functie van PSV te zijn. Daarop is een vertrouwenscrisis ontstaan: De Jong gaat snel weg bij de club en ruimt de komende dagen zijn bureaula al op', schrijft het ED

Update: John de Jong is per direct vertrokken bij PSV, meldt De Telegraaf. De rvc is ontevreden over zijn prestaties en wijst naar het feit dat de technisch directeur Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré heeft behouden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!