Nieuws

Swart heeft boodschap voor Ihattaren: 'We zijn blij met je, dus laat het nou zien'

Swart heeft boodschap voor Ihattaren: 'We zijn blij met je, dus laat het nou zien'

09-09-2022 11:53

Sjaak Swart heeft een boodschap voor Mohamed Ihattaren. Het Ajax-icoon looft de potentie van de creatieveling en hoopt dat de Ajacied snel te bewonderen is in de Johan Cruijff Arena.

"Ik hoop dat Ihattaren hoort wat ik zeg", begint Swart voor de camera van Vandaag Inside. "Ga nou lekker voetballen jongen. Je kan voetballen en je kan zelfs één van de beste worden. Wij zijn blij met je, dus laat het nou zien. Ik help je en er zijn er nog veel meer, zoals Vanenburg. Dus heel graag: ga lekker voetballen." 

John van den Heuvel maakte eerder bekend dat Ihattaren contacten in het criminele circuit zou hebben. De creatieve linkspoot heeft al ruim zes weken niet meegetraind met de hoofdmacht van Ajax, waardoor hij niet ingeschreven is voor het miljardenbal. "De Champions League wordt in twee maanden gespeeld. Mo heeft al een week of zes niet meegetraind, dus eigenlijk is het een logische keuze. Hij is fysiek niet goed genoeg om te kunnen spelen", vertelde Schreuder tegenover RTL. "Hij is druk in gesprek met de club. Dat laat ik ook voor de clubleiding."