Nieuws

Champions League-lijst Ajax bekend: geen Ihattaren, nieuwelingen wél van de partij

Champions League-lijst Ajax bekend: geen Ihattaren, nieuwelingen wél van de partij

04-09-2022 18:44 Laatste update: 18:58
5

Ajax heeft 23 spelers ingeschreven voor de Champions League. Mohamed Ihattaren is niet ingeschreven, aanwinsten Florian Grillitsch en Lucas Ocampos staan wel op de lijst. Dat is te zien op de website van de UEFA

Ajax-trainer Alfred Schreuder liet zich vorige week bij Rondo van Ziggo Sport al uit over de situatie van Ihattaren. Op de vraag of de Marokkaanse Nederlander ingeschreven zou worden voor het miljardenbal antwoordde Schreuder: "Dat denk ik niet, nee."

Ihattaren begon de voorbereiding van het seizoen veelbelovend. Wegens de door De Telegraaf genoemde 'intimidatie en bedreigingen' richting Ihattaren, haakte de middenvelder annex aanvaller af. Op 2 augustus keerde Ihattaren terug bij de Amsterdammers. Sindsdien traint de oud-PSV'er apart.

Ook Kenneth Taylor en Devyne Rensch staan niet op de lijst. Beide jeugdexponenten hoeven wegens hun opleiding bij Ajax niet op de A-lijst te worden gezet. Het duo wordt op de B-lijst gezet.

Woensdag 7 september begint de Champions League-campagne van Ajax. De Amsterdammers nemen het in de Johan Cruijff Arena op tegen het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!