Nieuws

Zeer opmerkelijk verhaal: 'Management bood Gakpo aan bij Ajax als Antony-opvolger'

Zeer opmerkelijk verhaal: 'Management bood Gakpo aan bij Ajax als Antony-opvolger'

02-09-2022 07:10
3

Een uiterst pikant verhaal op de vrijdagmorgen: Cody Gakpo zou zijn aangeboden bij Ajax, meldt De Telegraaf. De ‘Eintovenaar’ heeft ervoor gekozen om in Nederland te blijven, maar dit had ook zomaar in Amsterdam kunnen zijn.

De transferperikelen rondom Gakpo zijn bekend. De aanvoerder van PSV leek lang een transfer te willen maken en had verschillende opties in de Premier League. Leeds United en Southampton werden uiteindelijk het meest concreet, waarbij eerstgenoemde zelfs 43 miljoen euro over had voor de diensten van de Oranje-international, die paste omdat het perfecte plaatje ontbrak.

Nu brengt de ochtendkrant een ander opvallend verhaal naar buiten. Daags na het vertrek van Antony naar Manchester United, zou het management van Gakpo hem hebben aangeboden om die plek op te vullen in Amsterdam. De landskampioen is hier niet op ingegaan.

Of Gakpo weet had van de stap van zijn management, is onduidelijk. Wel wordt duidelijk dat Sports Entertainment Group (SEG) hem maar wat graag naar een andere club had gebracht. Naast de Nederlander zou het management ook de naam van Viktor Tsygankov hebben gedropt in de hoofdstad.