Nieuws

PSV-verdediger Mauro keert voor revalidatie terug naar zijn thuisland Brazilië

PSV-verdediger Mauro keert voor revalidatie terug naar zijn thuisland Brazilië

28-08-2022 07:45 Laatste update: 08:09

PSV-verdediger Mauro Junior vertrekt naar zijn thuisland Brazilië om daar te revalideren van zijn liesblessure, meldt het Eindhovens Dagblad. De uitblinker van het afgelopen seizoen blijkt langer afwezig te zijn dan verwacht, wat een absolute streep door de rekening is voor de Eindhovenaren.

Door de tegenvallende optredens van Philipp Max hoopte ze in Eindhoven weer snel beroep te kunnen doen op Mauro. Echter heeft de behendige back nog altijd last van zijn liesblessure waardoor hij terugkeert naar Brazilië. Afgelopen seizoen kampte de Braziliaan al met een blessure aan zijn lies. Dit seizoen ging het in de voorbereiding weer mis waardoor de verdediger nog geen minuut in actie kwam voor de Eindhovenaren.

Nu Mauro voorlopig niet inzetbaar is en Max niet naar behoren functioneert kan PSV nog de transfermarkt op om een linksback aan te trekken. Eerder in de transferwindow mocht Max niet vertrekken omdat de spoeling aan de linkerkant zo dun was. Vanuit de jeugd kan PSV beroep doen op Fredrik Oppegård. De Noor kwam dit seizoen al vier keer in actie voor de Eindhovense formatie.