Breaking news

Officieel: Toornstra verlaat Feyenoord na acht jaar en keert terug bij FC Utrecht

Officieel: Toornstra verlaat Feyenoord na acht jaar en keert terug bij FC Utrecht

23-08-2022 20:03 Laatste update: 20:20
3

Jens Toornstra maakt de overstap naar FC Utrecht. De middenvelder keert na acht jaar Feyenoord terug op het oude nest.

Toonstra belandde bij Feyenoord op de bank en leek geen uitzicht te hebben op een basisplek. Arne Slot had de 33-jarige middenvelder graag behouden, mede dankzij zijn leiderskwaliteiten. Toornstra kiest echter voor een terugkeer bij Utrecht, waar hij eerder ook al onder contract stond.

"We zijn heel blij dat Jens heeft gekozen om terug te keren, daar waar hij eerder sportief mooie stappen heeft kunnen zetten", reageert technisch directeur Jordy Zuidam op de clubsite. "Jens is een directe kwaliteitsimpuls voor onze selectie. Hij heeft de afgelopen seizoenen, maar ook het huidige seizoen, laten zien topfit te zijn. Naast die ervaring is het natuurlijk een speler met enorm veel voetballend vermogen. Het feit dat Jens de club kent en weet wat er van een speler gevraagd wordt bij FC Utrecht is natuurlijk een extra voordeel. Wij kijken uit naar wederom een goede samenwerking met Jens."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!