Nieuws

'United biedt 'rolmodel' een vierjarig contract aan, akkoord lijkt aanstaande'

'United biedt 'rolmodel' een vierjarig contract aan, akkoord lijkt aanstaande'

23-08-2022 12:10

Manchester United heeft goede hoop op het verwelkomen van Kevin Trapp. De Duitse goalie die onder de lat staat bij Eintracht Frankfurt, zou een overstap naar Old Trafford wel zien zitten.

Dat meldt Kicker. De 32-jarige Trapp zou een aanbieding hebben ontvangen van United. Daarin zou naar voren zijn gekomen dat hij een vierjarig contract kan gaan tekenen, iets wat de Duitser wel kan bekoren.

"Manchester is een grote club, maar ik heb me er nog niet in verdiept", klonk het eerder nog uit de mond van Trapp bij het Sport Bild-gala in Hamburg. Eintracht zou er op zijn beurt niet om staan te springen om de doelman te laten gaan. "Maar ik ben niet de laatste beslisser", zei trainer Oliver Glasner. "De bal ligt bij Kevin en de club. Uit sportief oogpunt hoop ik een geweldige keeper en fantastisch mens als hij natuurlijk graag te behouden. Hij is een groot rolmodel."

Het sentiment rondom Manchester United is maandagavond een voor een groot deel omgeslagen. The Mancunians versloegen Liverpool met 2-1 in eigen huis. Trapp zal met David de Gea uit moeten gaan vechten wie de eerste doelman onder de lat wordt.