Transfernieuws

'Feyenoord op zoek naar opvolger Aursnes, komst Zerrouki nog niet uitgesloten'

'Feyenoord op zoek naar opvolger Aursnes, komst Zerrouki nog niet uitgesloten'

23-08-2022 07:42

Feyenoord kijkt nog altijd met veel interesse naar Ramiz Zerrouki. De middenvelder van FC Twente wordt gezien als de beoogde opvolger van Fredrik Aursnes, maar FC Twente neemt liever geen afscheid van de middenvelder. In Rotterdam geeft men de strijd echter nog niet op.

In De Telegraaf wordt geschreven over de laatste week van de transferperiode. Bij Feyenoord vertrokken al achttien spelers en Aursnes moet nummer negentien worden. Maandag werd David Hancko juist de dertiende aanwinst van de club, maar de Rotterdammers zoeken nog altijd naar een middenvelder om het vertrek van Aursnes op te vangen. 

'Zerrouki wil zelf dolgraag naar Feyenoord, maar FC Twente vroeg in een eerder stadium volgens Feyenoord te veel geld', schrijft de krant over Zerrouki, die volgens bronnen tien miljoen euro moet kosten. 'Toch heeft Feyenoord de komst van de Algerijns international allerminst opgegeven. FC Twente wil bij een vertrek van Zerrouki doorschakelen naar Tijjani Reijnders, maar die wil het liefst bij AZ blijven en lijkt onhaalbaar voor de Tukkers.'

Feyenoord verbrak onlangs al het eigen transferrecord door Quinten Timber op te halen bij FC Utrecht. De middenvelder kostte naar verluidt achtenhalf miljoen euro. Bij Feyenoord staat Jens Toornstra ook mogelijk voor een vertrek. Utrecht is één van de gegadigden om de ervaren speler over te nemen.