Transfernieuws

Geruchtenmolen draait na uitspraken Slot: 'Die jongen past gewoon bij Feyenoord'

Geruchtenmolen draait na uitspraken Slot: 'Die jongen past gewoon bij Feyenoord'

15-08-2022 15:21
1

De geruchtenmolen rondom Feyenoord blijf top volle toeren draaien. De ene aankoop is dichterbij dan de andere en bovendien staat Fredrik Aursnes voor een transfer naar Benfica. De mannen van #DoneDeal de Podcast van VoetbalPrimeur bespreken de situatie bij de Rotterdammers.

Pierre van Hooijdonk legde bij zondag al de vinger op de zere plek. De linkerkant van Feyenoord is volgens hem onvoldoende. "Eentje kunnen we natuurlijk invullen", aldus Voetbalprimeur-redacteur Lars Teunissen. "Dat is Paixão. Hij was al aandachtig toeschouwer tegen Heerenveen. Die zal vandaag of morgen gepresenteerd gaan worden. De eerste van velen."

Trainer Arne Slot gaf na afloop van het doelpuntloze gelijkspel tegen Heerenveen al prijs dat Feyenoord nog niet klaar is op de transfermarkt. "Slot omschreef cryptisch dat er nog wel wat versterkingen aankomen. Er zijn negentien spelers vertrokken en maar tien voor teruggekomen. Ik kan al invullen dat dat niet genoeg is", vervolgt Teunissen.

"Het is duidelijk dat er een linksback moet komen", haakt hoofdredacteur Dennie van Laar in. "Pedersen is wel écht een rechtsback. Met Marcos López is er een linksback aangetrokken, maar ook  Bangura wordt genoemd", aldus Van Laar. "Voor de toekomst, denk ik", denkt redacteur Tim van Duijn. Teunissen is het daar niet mee eens. "Ik vind hem écht een goede linksback. Die kan zo bij Feyenoord aansluiten. We weten niet wat we aan Marcos López hebben. Hoe die jongen al voor de camera staat, dat past gewoon bij Feyenoord. Hij gaat niet Malacia één op één vervangen, maar ik denk wel dat hij mee kan draaien."

Tot slot wordt ook de situatie rondom Aursnes besproken. "Blijft hij nou wel of niet. Ik blijf ervanuit gaan dat hij wél gaat. Dan moet er wel een vervanger komen. Zerrouki wordt genoemd, maar dat is geen één op één vervanger van Aursnes. Zes miljoen euro zou niet genoeg zijn. Ik vind dat al heel veel geld voor Zerrouki. Sivert Manssverk wordt ook genoemd. Een grote sterke Noor. Een ding is zeker: er moet nog iemand komen", besluit Van Laar.