Nieuws

Van Nistelrooij nog niet tevreden bij PSV: 'Ik wil zo snel mogelijk versterkingen'

Van Nistelrooij nog niet tevreden bij PSV: 'Ik wil zo snel mogelijk versterkingen'

12-08-2022 12:02 Laatste update: 12:05
1

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij ziet versterkingen bij de Eindhovenaren liever vandaag dan morgen komen. Volgens de coach is het een uitgemaakte zaak dat er nog spelers bij de selectie moeten komen.

Op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Go Ahead Eagles van zaterdag 18.45 uur wordt Van Nistelrooij gevraagd naar eventuele inkomende transfers. "We zijn zeker bezig om de selectie te versterken", steekt de oefenmeester van wal. "Je merkt dat binnen de hele club met het schema dat je gaat draaien, tot het WK in november in Qatar begint, dit het is. Twee of drie dagen tussen wedstrijden. Maandenlang aan één stuk. Er komen ook nog interlands, dan weet je dat je je moet gaan beschermen met een zo breed en sterk mogelijke selectie."

"Ik wil het liever zo snel mogelijk, want de wedstrijden die wachten niet", vervolgt Van Nistelrooij. Een vertrek van Carlos Vinícius ziet de coach dan ook niet zitten. "We hebben het over versterkingen, niet over spelers kwijtraken. Carlos hebben we er graag bij." Cody Gakpo wordt daarnaast voortdurend in verband gebracht met een transfer naar het buitenland. Met zijn hoofd is de Eindtovenaar nog 'gewoon' in Brabant, verzekert Van Nistelrooij. "Ik vind het knap hoe hij zich nu blijft focussen op PSV en andere dingen parkeert."