Nieuws

Van Bommel zet Janssen op de bank bij competitiestart: 'Het is geen strijd'

Van Bommel zet Janssen op de bank bij competitiestart: 'Het is geen strijd'

24-07-2022 20:59

Mark van Bommel heeft zijn eerste officiële wedstrijd met Royal Antwerp FC winnend afgesloten. Met Vincent Janssen op de bank werd er met 0-2 gewonnen van KV Mechelen

De concurrent van Janssen, Michael Frey, was met twee doelpunten de gevierde man. "We hebben gewoon twee hele goede spitsen ter beschikking", vertelt Van Bommel na afloop op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. "Des te mooier dat de spits die je laat starten twee keer scoort. Maar dat kan ook andersom gaan gebeuren. We spelen heel veel wedstrijden. Het is geen strijd tussen die twee, want we zijn een team. Het is heel prettig dat je vandaag Janssen nog kan brengen. Ik ben daar heel blij mee."

Van Bommel is blij dat hij zijn debuut winnend heeft afgesloten. "Het was niet heel goed, maar wel gedisciplineerd. Op de juiste momenten maakten we de goals. Met name de tweede vond ik een erg mooie aanval. Maar op het einde moesten we vechten. En dat in deze temperaturen. Ik had het extreem warm. Maar de jongens gaven honderd procent en bleven dat geven."