Transfernieuws

'Ten Hag blijft op oud-Eredivisiespelers jagen en komt nu uit bij Internazionale'

'Ten Hag blijft op oud-Eredivisiespelers jagen en komt nu uit bij Internazionale'

23-07-2022 17:09 Laatste update: 17:30
1

Erik ten Hag wil nog steeds de verdediging van Manchester United versterken en is uitgekomen op Denzel Dumfries. De oud-speler van PSV, die nu bij Internazionale zit, mag voor veertig miljoen euro vertrekken bij I Nerazzurri

Dat schrijft La Gazetta dello Sport. Inter wil graag een speler verkopen om de financiële situatie enigszins te stabiliseren. Milan Skriniar leek lange tijd voor ruim zestig miljoen euro op weg naar Paris Saint Germain, maar de Slowaak is nog altijd niet verkocht. Volgens de rose sportkrant behoort Dumfries tot de opties om een overstap te maken.

De Nederlandse rechtsback verliet PSV in 2021 en maakte een goede indruk in zijn eerste Serie A-seizoen. De veelal opkomende rechtsback stond het afgelopen seizoen garant voor vijf doelpunten en vijf assists. Dumfries zou bij United de rol van Aaron Wan-Bissaka kunnen overnemen. Dumfries kan in ieder geval een oude bekende gaan tegenkomen op Old Trafford: oud-Feyenoorder Tyrell Malacia maakte begin deze maand de overstap naar The Red Devils. Het contract van Dumfries loopt tot 2025 door bij Inter en kostte de Italiaanse clubs destijds ruim dertien miljoen euro.