Nieuws

Van Nistelrooij heeft 'vriendschappelijk contact' met Wijnaldum en hoopt op duo

Van Nistelrooij heeft 'vriendschappelijk contact' met Wijnaldum en hoopt op duo

10-07-2022 10:04 Laatste update: 10:08

Ruud van Nistelrooij hoopt op een langer PSV-verblijf van Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré. Ook wil de trainer van de Eindhovenaren nog een centrale verdediger toevoegen aan zijn selectie.

Gakpo en Sangaré leken hard op weg naar de uitgang bij PSV, maar hebben nog altijd geen transfer gemaakt. "Ik heb ze beide gesproken en ze willen allebei heel graag blijven en onderdeel uitmaken van de voorbereiding. Ze gaan nu vol voor de start van het seizoen", vertelt Van Nistelrooij aan het Eindhovens Dagblad. "De realiteit is dat clubs zich kunnen melden en met enorme bedragen kunnen komen, maar wij gaan ervan uit dat ze blijven zolang het niet anders ligt."

Van Nistelrooij zag veel nieuwe spelers arriveren in Eindhoven, maar hoopt stiekem op nog een aanwinst. Een linksbenige centrale verdediger is hard nodig. "Het liefst heb je daar iemand bij, zodat je meer variatie hebt", aldus de oefenmeerster, die niet net als vorig seizoen noodgedwongen Erick Gutiérrez op die plek wil zetten. "Dat is een noodoplossing en die wil ik liever niet. We moeten voor de beste oplossing gaan."

De afgelopen tijd wordt Georginio Wijnaldum vaak in verband gebracht met een terugkeer bij PSV. Van Nistelrooij geeft toe dat hij contact heeft met de middenvelder van Paris-Saint-Germain. "Ik sta wel in contact met hem, maar dat is vriendschappelijk."