Nieuws

'Feyenoord wil na vertrek Sinisterra en Malacia contract van Geertruida verlengen'

'Feyenoord wil na vertrek Sinisterra en Malacia contract van Geertruida verlengen'

07-07-2022 20:51

Feyenoord hoopt snel het contract van Lutsharel Geertruida open te breken. Het contract van de verdediger loopt nog tot medio 2024, maar de Rotterdammers willen er nog een jaar aan vastplakken, meldt 1908.

Feyenoord heeft deze week met het vertrek van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra twee sterkhouders zien gaan en wil daarom koste wat het kost Geertruida behouden. De verdediger vertoonde het afgelopen seizoen ijzersterk spel en is één van de publiekslievelingen in Rotterdam-Zuid.  Geertruida verruilde in 2012 de jeugdopleiding van Sparta voor die van Feyenoord en maakte in 2017 op 17-jarige leeftijd zijn debuut voor de Rotterdams, in de met 4-1 gewonnen bekerwedstrijd tegen Hoofdklasser AVV Swift.

Feyenoord maakte donderdag de transfer van Sinisterra naar Leeds United bekend en zag eerder deze week Malacia al verkassen naar Manchester United. Het tweetal levert ruim veertig miljoen euro op voor de Rotterdammers, die Ian Maatsen en Javairo Dilrosun als opvolgers op het oog hebben. Eerstegenoemde lijkt niet naar De Kuip te komen en voor zijn kans te willen gaan bij Chelsea.