Transfernieuws

Fortuna presenteert derde aanwinst van de dag: tweede Turkse transfer is een feit

Fortuna presenteert derde aanwinst van de dag: tweede Turkse transfer is een feit

07-07-2022 18:38 Laatste update: 18:43

Fortuna Sittard heeft zijn derde aanwinst van de dag gepresenteerd. Dogan Erdogan komt de Limburgse gelederen versterken. De 25-jarige middenvelder komt transfervrij over van het Turkse Gaziantep FK.

Erdogan heeft zijn handtekening gezet onder een driejarige verbintenis. De Turk is enorm verheugd om aan de slag te gaan bij Fortuna. “Ik ben enorm blij om onderdeel uit te mogen maken van de Fortuna Familie,” zegt de middenvelder op de clubwebsite van de Limburgers. “Ik hoop dat we samen een prachtig seizoen gaan beleven. Ik kijk enorm uit naar het ontmoeten van de supporters.”

Ook technisch directeur Sjoerd Ars is tevreden met zijn kersverse aankoop. “Met Dogan halen we een ervaren voetballer in huis, die heeft meegedraaid bij topclubs in Oostenrijk en Turkije,” aldus de Ars. “Je kunt hem typeren als een echte karaktervoetballer, een uitstekende toevoeging aan onze ploeg.”

Erdogan speelde in het verleden bij Samsunspor, LASK Linz, Juniors OÖ, Trabzonspor, C. Rizespor en Gaziante FK. Naast Burak Yilmaz is hij de tweede Turkse aanwinst van Fortuna deze zomer.