Nieuws

Aanklager velt oordeel: deze duels mist Ronaldo door zijn schorsing bij Al Nassr

Aanklager velt oordeel: deze duels mist Ronaldo door zijn schorsing bij Al Nassr

17 april - 21:45

Cristiano Ronaldo heeft opnieuw een schorsing gekregen naar aanleiding van wangedrag. De Portugese superster liep in de halve finale van de Saudi Super Cup tegen Al-Hilal tegen een rode kaart aan, nadat hij zijn frustraties de loop liet. Het komt de aanvaller op twee duels schorsing te staan.

Meer dan een week geleden ging het fout voor Ronaldo. De gemoederen liepen hoog op bij de Portugees en dat uitte zich in het geven van een elleboog aan een tegenstander. De arbiter van dien besloot om Ronaldo rood te geven, waarna de speler zelf nog even doorging. De Portugees leek even uit te willen halen naar de beste man.

De aanklager in Saudi-Arabië heeft het voorval bekeken en is tot een conclusie gekomen. Ronaldo moet twee wedstrijden langs de kant zitten, waardoor hij de competitieduels met Al Fayha en Khaleej Club aan zich voorbij moet laten gaan.

Dat Ronaldo nu geschorst is, komt zeker niet gelegen. De befaamde nummer zeven was zo lekker op dreef voor Al Hilal. In de duels met Al Tai en Abha Club die elkaar in vier dagen na elkaar opvolgden, maakte hij een hattrick.