Nieuws

Waar wordt de Europa League-wedstrijd West Ham - Bayer Leverkusen uitgezonden?

Waar wordt de Europa League-wedstrijd West Ham - Bayer Leverkusen uitgezonden?

18 april - 15:59 Laatste update: 15:51

De Europa League nadert zijn climax met de terugwedstrijden in de kwartfinales, waaronder het treffen tussen West Ham United en Bayer Leverkusen. Voor voetbalfans rijst de vraag: waar en wanneer kun je deze kraker live volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je agenda.

Live West Ham United - Bayer Leverkusen kijken

Bij Bayer Leverkusen zit men op een roze wolk. Door de simpele overwinning op Werder Bremen is de club voor het eerst in de clubgeschiedenis kampioen geworden. Het feest na afloop was groot, maar voor de manschappen van Xabi Alonso wacht nu het volgende hoofdstuk. De Bundesliga is al binnen, maar Die Werkself staat ook in de finale van de DFB Pokal en op de drempel van de halve finale van de Europa League. Daarmee is een treble nog altijd mogelijk.

West Ham United heeft dit seizoen wel eens een betere vorm gekend. In de laatste vijf wedstrijden van The Hammers wisten zij slechts één keer te winnen. In de Premier League op bezoek bij Wolverhampton Wanderers ging de ploeg van David Moyes er met de drie punten vandoor. Daarna verloor de ploeg met 2-0 van Die Werkself en afgelopen weekend was Fulham met 0-2 te sterk.

Op welke zender is West Ham United - Bayer Leverkusen te zien?

Donderdagavond om 21.00 uur zal de bal beginnen met rollen in de Bayer Arena. Het duel zal live te zien zijn op ESPN op de zender ESPN 2VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.