Transfernieuws

'Napoli wil komende zomer shoppen en gaat voor drie sterkhouders van Feyenoord'

'Napoli wil komende zomer shoppen en gaat voor drie sterkhouders van Feyenoord'

8 april - 12:56 Laatste update: 13:18

Feyenoord kan komende zomer mogelijk flinke miljoenen uit Napels ontvangen, nu blijkt dat Napoli drie sterkhouders van de Rotterdammers bovenaan de verlanglijst heeft staan. Volgens Calciomercato is de interesse van Napoli in Dávid Hancko en Quinten Timber door hun optredens in De Klassieker (6-0) alleen maar groter geworden.

Al enige tijd volgen uit Italië geluiden over vermeende interesse van Napoli in Hancko en Timber elkaar op. Bij de regerend landskampioen moet Timber namelijk Stanislav Lobotka, die naar alle waarschijnlijkheid komende zomer bij Napoli vertrekt, op gaan volgen. Bij het medium denkt men aan een bedrag van twintig miljoen euro voor Timber. Daarnaast zingt de naam van Hancko al sinds afgelopen zomer rond in Napels. De verdediger bleef ondanks vermeende interesse nog een seizoen bij Feyenoord, maar lijkt na dit seizoen te kunnen vertrekken uit De Kuip. De Slowaak wordt volgens het medium op een bedrag van 25 miljoen euro geschat.

Naast het duo houdt Napoli ook Santiago Gimenez al enige tijd nauwlettend in de gaten. De Mexicaan zou namelijk gelden als de ideale vervanger van Victor Osimhen, die komende zomer zijn langverwachte transfer zal gaan maken. Gimenez is dit seizoen al goed voor 24 doelpunten in 38 wedstrijden, maar wist in de Eredivsie sinds zijn treffer tegen Heracles (3-0) op 10 maart het net niet meer te vinden.