Nieuws

'Twente is dichtbij volledige overname van Vlap: Anderlecht wil niet verhuren'

'Twente is dichtbij volledige overname van Vlap: Anderlecht wil niet verhuren'

01-07-2022 21:47
1

FC Twente is dichtbij een het tekenen van Michel Vlap. De club uit Enschede was eerst in gesprek over een nieuwe huurperiode van de middenvelder, maar de Brusselaren willen de middenvelder verkopen.

Met dat nieuws komt de Leeuwarder Courant. Twente heeft meer dan een goed seizoen in de Eredivisie achter de rug. De rol van Vlap was hier erg groot in: in alle 34 duels in de Eredivisie kwam hij in actie. Genoeg reden dus om de aanvallende middenvelder opnieuw tijdelijk in te lijven. Dat gaat er bij de paars-witten niet in, zij prefereren een definitieve overgang.

Twente krijgt concurrentie van een andere Eredivisieclub. Fortuna Sittard zou ook wel oren hebben naar de diensten van de middenvelder, die de Turkse spits Burak Yilmaz van de steekpassjes moet gaan voorzien. Toch lijkt de club uit Enschede de beste papieren te hebben.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!