Nieuws

Waar en hoe laat wordt Sparta Rotterdam - Ajax in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Sparta Rotterdam - Ajax in de Eredivisie uitgezonden?

16 maart - 08:00

Ajax gaat zondag in de Eredivisie op bezoek bij Sparta Rotterdam. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Ajax is de huidige nummer vijf van de ranglijst. De Amsterdammers kwamen afgelopen donderdag nog in actie in de Conference League. In de achtste finales bleek Aston Villa met maar liefst 4-0 te sterk, waardoor het Europese avontuur ten einde is en de focus volledig op de competitie gericht kan worden.

Daarin moet de ploeg van trainer John van 't Schip vol aan de bak om ook volgend seizoen verzekerd te zijn van Europees voetbal, het liefst in de Europa League. Wanneer Feyenoord dit seizoen tweede wordt en de beker wint, schuift het rechtstreekse ticket voor de groepsfase door naar plek vier. Die is op dit moment in handen van AZ, dat zes punten meer heeft dan Ajax.

Sparta staat elfde. De Spangenaren hopen in het restant van het seizoen nog deelname aan de play-offs veilig te stellen. De ontmoeting tussen Ajax en Sparta van eerder dit seizoen, in de Johan Cruijff Arena, eindigde in 2-1.

Live Sparta - Ajax kijken

Sparta Rotterdam – Ajax begint zondagmiddag om 16.45 uur op Het Kasteel. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.