Nieuws

Waar en hoe laat wordt Ajax - Fortuna Sittard in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Ajax - Fortuna Sittard in de Eredivisie uitgezonden?

8 maart - 12:09

Ajax speelt komende zondag in eigen huis tegen Fortuna Sittard. Waar en hoe laat kun je dit Eredivisie-duel bekijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Na vier competitiewedstrijden zonder zege wist Ajax vorige week eindelijk weer eens te winnen. In de Arena werd FC Utrecht met 2-0 verslagen. De Amsterdamse supporters mogen deze week maar liefst driemaal naar hun eigen stadion afreizen. Donderdag stond namelijk de clash met Aston Villa in de achtste finales van de Conference League op het programma. Die eindige in 0-0.

Zondag komt Fortuna dus op bezoek, de huidige nummer elf van de ranglijst. De Limburgers verkeren met twee zeges op rij in een prima vorm. Het onderlinge verschil tussen Fortuna en Ajax, de nummer vijf, bedraagt negen punten. In Sittard werd het eerder dit seizoen 0-0.

Live Ajax - Fortuna kijken

Ajax – Fortuna Sittard begint zondag 10 maart om 14.30 uur in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN 3. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.