Nieuws

Zo ziet de verhuurde Wijndal zijn toekomst bij Ajax voor zich

Zo ziet de verhuurde Wijndal zijn toekomst bij Ajax voor zich

24 februari - 13:55

Owen Wijndal wordt momenteel door Ajax verhuurd aan het Belgische Royal Antwerp FC. De linksback doet het goed in de Jupiler Pro League, maar keert komende zomer in principe terug naar Amsterdam. Hoe ziet Wijndal zijn toekomst voor zich? VoetbalNieuws brengt je op de hoogte!

In gesprek met Ajax Showtime doet Wijndal een boekje open. "Natuurlijk wil ik terug en alles spelen, zodat ik kan laten zien wat ik kan. Dat wil ik graag bij Ajax en daarom ben ik ook naar Ajax gegaan", vertelt de 24-jarige verdediger. "Het kan ook zomaar anders lopen. Dat heb ik niet volledig zelf in de hand. Hoe ziet Ajax het? En hoe zie ik het? Het hangt van zoveel factoren af. Of een langer verblijf bij Royal Antwerp een optie is? Ik denk dat dat wat lastiger is. Ik heb er nog niet over gesproken, maar het zal moeilijk zijn om mij definitief te halen."

Andere opties dan Ajax

Wijndal is sinds zijn jeugd al fan van Ajax en wilde na zijn goede tijd bij AZ koste wat kost naar Amsterdam. "Ja, ik had wel andere opties. Maar dat is nooit echt serieus geworden, want ik had alleen maar Ajax in mijn hoofd. Ik ben van jongs af aan fan van Ajax en ik wilde daar gewoon heel graag spelen. Toen ik merkte dat het definitief kon worden, ben ik daar vol voor gegaan. Ajax werd erg concreet, dus ik wilde niet eens met andere clubs praten. Ik wilde gewoon naar Ajax. Dat is toch de mooiste club, hè?", besluit Wijndal.