Nieuws

Deze Premier League-sterren kunnen komende zomer naar Saudi-Arabië

Deze Premier League-sterren kunnen komende zomer naar Saudi-Arabië

24 februari - 10:28

De Saudi Pro League heeft afgelopen winter weinig spelers aangetrokken. Toch lijkt het erop dat verschillende ploegen uit de oliestaat komende zomer weer klappers willen maken op de transfermarkt. Dit zijn de Premier League-sterren die op het lijstje staan in het Midden-Oosten.

Welke Premier League-spelers kunnen naar Saudi-Arabië?

Volgens The Times zijn er drie belangrijke spelers in de Premier League die aanbiedingen uit Saudi-Arabië mogen verwachten. Dat zou gaan om Casemiro, Kevin De Bruyne en Mohammed Salah. Waar er op dit moment een maximum geldt van acht buitenlandse selectiespelers in de Saudi Pro League, zal dat volgend seizoen stijgen naar tien. De verwachting is dan ook dat deze clubs flink zullen investeren.

Bij Manchester City heeft De Bruyne na dit seizoen nog een contract voor een jaar. Daardoor zal de club uit Manchester moeten kiezen of ze de Belg willen verkopen, of hem zijn contract laten uitdienen. Dezelfde situatie geldt voor Salah bij Liverpool. Casemiro heeft bij Manchester United nog een contract tot 2026, maar de Braziliaan staat op de lijst van spelers die aanstaande zomer mogen vertrekken.