Nieuws

'Laatste seizoen van Mbappé in Parijs': wie kunnen hem gaan vervangen bij PSG?

'Laatste seizoen van Mbappé in Parijs': wie kunnen hem gaan vervangen bij PSG?

15 februari - 07:55 Laatste update: 17:55

Kylian Mbappé gaat Paris Saint-Germain komende zomer op transfervrije basis verlaten. De geruchten die de afgelopen maanden al sterker en sterker werden, zijn nu door meerdere media bevestigd. Welke spelers zouden Mbappé kunnen opvolgen, als hij de deur achter zich dichttrekt in de Franse hoofdstad? VoetbalNieuws.nl zet de uitspraken en mogelijke vervangers voor je op een rij.

Wat is er gezegd over de toekomst van Mbappé?

Real Madrid wil zich al heel lang heel graag versterken met Kylian Mbappé. Telkens grijpen Los Blancos mis, maar hoe dichterbij de zomerse transferwindow komt, hoe meer de mogelijke transfer van de Fransman gaat leven. Rondom het duel van PSG in de Champions League tegen Real Sociedad kwam er wederom nieuws naar buiten van een mogelijk vertrek aan het einde van het seizoen. 

Julien Laurens, PSG-watcher voor TNT Sports, kon melden dat dit seizoen echt de laatste acties van Mbappé in een PSG-shirt zullen zijn. Dat bevestigden Fabrizio Romano en L'Équipe een dag later.

Mbappé was ook trefzeker in het duel tegen Real Sociedad.
Mbappé was ook trefzeker in het duel tegen Real Sociedad.

Wie zijn mogelijke opvolgers voor Mbappé?

Er moeten nog een paar dingen op papier worden afgerond, maar zeker is in ieder geval dat Mbappé begint aan zijn laatste halfjaar in het shirt van PSG. Laurens kon ook melden dat er een lijstje ligt met mogelijke opvolgers en dat PSG tijdens de zomer gaat kijken naar de mogelijkheden. Het oog van de Parijzenaren lijkt vooral te vallen op de Italiaanse Serie A. Victor Osimhen, Rafael Leão en Khvicha Kvaratskhelia gelden volgens de journalist als serieuze opties om in de voetsporen van de Franse superster te treden.