Breaking news

'Feyenoord geeft hoop op Rodriguez niet op, zomerse transfer lonkt'

'Feyenoord geeft hoop op Rodriguez niet op, zomerse transfer lonkt'

9 februari - 13:55 Laatste update: 14:36

Feyenoord heeft de hoop op de Uruguayaanse aanvaller Luciano Rodriguez nog niet opgegeven. Fabrizio Romano meldt op Twitter dat de Rotterdammers nog steeds onderhandelen met Liverpool Montevideo, ditmaal over een overstap in de zomer. 

Feyenoord deed in de afgelopen transferperiode ook al een poging om Rodriguez naar Rotterdam te halen. Toen ging de transfer van de Uruguayaan niet door, omdat er te weinig tijd voor was. Nu ondernemen de Rotterdammers een nieuwe poging voor de aanvaller.

Toch lijkt de overstap van het talent naar Rotterdam niet vanzelfsprekend. De onderhandelingen verlopen volgens Romano moeizaam, maar er wordt wel geprobeerd om tot een akkoord te komen. 

Feyenoord is niet de enige club die interesse heeft in de diensten van Rodriguez. Ook het Argentijnse River Plate deed deze winter een poging om de Uruguayaan binnen te halen, maar die club zag twee biedingen afgewezen worden door Liverpool Montevideo. Eerder liet de club uit de Uruguayaanse hoofdstad weten dat Rodriguez in ieder geval tot de zomer in zijn geboorteland zal spelen.