Nieuws

Dit is het torenhoge transferbedrag dat Bologna vraagt voor Zirkzee

Dit is het torenhoge transferbedrag dat Bologna vraagt voor Zirkzee

8 februari - 16:00 Laatste update: 16:13

Joshua Zirkzee kan wellicht een binnenlandse transfer gaan maken. Napoli zou al gesprekken hebben gevoerd met Bologna, waar de speler nu onder contract staat, zo weet La Repubblica te melden. Wat is het torenhoge transferbedrag dat Bologna eist? VoetbalNieuws zocht het voor je uit.

Zirkzee presteert dit seizoen uitstekend bij Bologna, wat de interesse van meerdere clubs heeft gewekt. Eerder werd de Nederlandse spits al in verband gebracht met clubs als AC Milan, Manchester United, Arsenal en Tottenham Hotspur. Onlangs is ook Napoli in het rijtje verschenen. Volgens La Repubblica heeft Napoli al gesprekken gevoerd met Bologna over een mogelijke transfer.

Terugkoopoptie voor Bayern München

Anderhalf jaar geleden nam Bologna Zirkzee over van Bayern München voor ongeveer 8,5 miljoen euro. De Duitse club heeft een terugkoopoptie. In Italië loopt het contract van de aanvaller, die tot nu toe acht keer heeft gescoord in de Serie A, tot medio 2026.

Dit is het bedrag dat Bologna verlangt

Om Zirkzee aan te trekken, zal de huidige zevende plaats in de Serie A diep in de buidel moeten tasten. Naar verluidt vraagt Bologna op dit moment zestig miljoen euro voor de diensten van de spits. Volgens Transfermarkt.nl heeft Zirkzee een transferwaarde van dertig miljoen.