Nieuws

Harde bevestiging: Eintracht schrijft Van de Beek niet in voor Conference League

Harde bevestiging: Eintracht schrijft Van de Beek niet in voor Conference League

5 februari - 16:16
1

Eintracht Frankfurt heeft Donny van de Beek niet ingeschreven voor het restant in de Conference League, zo blijkt uit de lijst met spelers die de club op zijn website meldt. De Nederlander is de enige winteraankoop die de Duitse club niet op de lijst heeft gezet.

Eintracht voegde afgelopen winter drie spelers aan de selectie toe. Daar is Van de Beek er één van. Hij wordt voor een halfjaar gehuurd van Manchester United met een koopoptie van naar verluidt tien miljoen euro. Ook Hugo Ekitiké en Sasa Kalajdzic werden door Eintracht aangetrokken. Het duo staat in tegenstelling tot Van de Beek wel op de lijst.

Naast Ekitiké en Kalajdzic heeft Eintracht nog een verrassende naam op het formulier gezet. Zo mag Philipp Max wel deelnemen in de tweede seizoenshelft. Dat is bijzonder omdat de voormalig linksback van PSV niet werd ingeschreven voor de groepsfase van het toernooi.

Van de Beek mocht sinds zijn komst in alle duels starten voor Eintracht, tot afgelopen weekend. De voormalig middenvelder van Ajax bleef de hele wedstrijd tegen 1. FC Köln op de bank.