Nieuws

Hoeveel geld gaat Ajax verdienen aan de transfer van Anass Salah-Eddine?

Hoeveel geld gaat Ajax verdienen aan de transfer van Anass Salah-Eddine?

1 februari - 14:18

Anass Salah-Eddine lijkt Ajax te gaan verlaten voor een definitieve naar FC Twente. Hoeveel geld krijgen de Amsterdammers eigenlijk van de Tukkers? VoetbalNieuws.nl vertelt het je.

De overstap van Salah-Eddine lijkt nagenoeg rond. Als de speler er ook uitkomt met Twente, gaat hij naar verluidt een contract voor drieënhalf of vier jaar tekenen in Enschede. Dat is voor hem geen onbekende bestemming. Vorig seizoen huurde Twente hem namelijk al van Ajax. Toen kwam hij tot zeventien officiële optredens.

Mo Sinouh, de zaakwaarnemer van Salah-Eddine zou momenteel met Twente in gesprek zijn over de persoonlijke voorwaarden. Het is de verwachting dat beide partijen in de loop van de middag tot een akkoord komen. De linksback met Marokkaanse origines speelde in de eerste seizoenshelft derde viool bij Ajax, achter Borna Sosa en Ar'jany Martha.

Welke transfersom krijgt Ajax voor Anass Salah-Eddine?

Zijn contract in Amsterdam liep nog tot medio 2025, waardoor Ajax een transfersom gaat opstrijken. Volgens De Telegraaf kan dat bedrag door bonussen oplopen tot ongeveer één miljoen euro.