Nieuws

Waar en hoe laat wordt Nigeria - Kameroen op de Afrika Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Nigeria - Kameroen op de Afrika Cup uitgezonden?

26 januari - 11:25

De groepsfase van de Afrika Cup is voorbij, waardoor we ons volledig kunnen richten op de do-or-die-wedstrijden. De achtste finales tussen Nigeria en Kameroen is er eentje om je vingers bij af te likken. Waar, wanneer en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Hoe laat begint Nigeria - Kameroen op de Afrika Cup?

Nigeria en Kameroen wisten beiden de Afrika Cup al eens te winnen. De Nigerianen driemaal, met die van 2013 als laatste eindzege. Kameroen kroonde zich vijf keer Afrikaans kampioen en deed dat in 2017 nog wat recenter. The Super Eagles, zoals de bijnaam van Nigeria luidt, werden deze keer tweede in een poule met Equatoriaal-Guinea, Ivoorkust en Guinee-Bissau.

Bij De Ontembare Leeuwen staat oud-Ajacied André Onana onder de lat. Ook hij werd met zijn ploeg tweede in poule, achter Senegal, maar voor Guinee en Gambia. In de achtste finale mag hij het opnemen tegen Victor Osimhen, de superster van Napoli.

Nigeria - Kameroen live kijken

Nigeria – Kameroen begint zaterdag 27 januari om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl zal via Langs de Lijn tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.