Transfernieuws

'Streep door mogelijke huurdeal tussen Feyenoord en Nottingham rond Williams'

'Streep door mogelijke huurdeal tussen Feyenoord en Nottingham rond Williams'

22 januari - 14:22 Laatste update: 14:43

Feyenoord lijkt de tijdelijke komst van Neco Williams te kunnen vergeten, zo weet Sky Sports te melden. Eerder deze maand kwam het nieuws naar buiten dat de Rotterdammers de rechtsachter van Nottingham Forest zouden willen huren. Nu lijkt er door Forest echter een streep rond een mogelijke deal te zijn gezet.

'Nottingham Forest heeft een uitleenaanvraag van Feyenoord voor Neco Williams afgewezen', brengt Sky Sports maandagmiddag naar buiten. Recent krijgt de Welshmen steeds meer de kans onder Nuno Espirito Santo, die eind december werd aangesteld als nieuwe oefenmeester van de club uit Nottingham. Door de deelname van Ola Aina (Nigeria) en Serge Aurier (Ivoorkust) aan de Afrika Cup is er meer speeltijd voor Williams. Echter moet de rechtsachter nog altijd Gonzalo Montiel voor zich houden.

In Rotterdam-Zuid zou men de zinnen hebben gezet op een huurdeal rond Williams, waar Feyenoord ook een mogelijke koopoptie voor de verdediger zou willen bedingen. De Welsh international zou een overstap naar De Kuip wel zien zitten, maar lijkt nu toch bij de huidige nummer zestien van de Premier League te moeten blijven.