Reactie

Dit zei de geïrriteerde Van Polen bij ESPN na de late gelijkmaker van AZ tegen PEC

Dit zei de geïrriteerde Van Polen bij ESPN na de late gelijkmaker van AZ tegen PEC

20 januari - 22:07

Bram van Polen baalt als een stekker na het late gelijkspel van PEC Zwolle bij AZ. De aanvoerder van de Blauwvingers zag dat het in de allerlaatste seconden 2-2 werd door een goal van de Alkmaarders.

"We zijn zo aan het bikkelen, dan krijg je hem weer aan het eind tegen, potver", begint Van Polen, die een déja vu van de wedstrijd van vorige week tegen sc Heerenveen beleeft. Daarin werd het ook in de blessuretijd 2-2.

"We hebben het van te voren nog aangegeven, de boel scherp houden, zeker als we voor komen. Dan is het zuur dat je het aan het einde weggeeft", vervolgt de aanvoerder, die Jasper Schendelaar niets kwalijk neemt ondanks zijn twijfelende optreden bij de gelijkmaker. "Ik vond dat hij fantastisch stond te keepen, hij heeft een goede wedstrijd gekeept maar dat was niet goed. En dan raakt die Mijnans hem weer half.. Tot aan de penalty hadden ze eigenlijk niet zo veel te vertellen. Dan is het zonde dat je de 1-2 niet over de streep weet te trekken."

Door het gelijke spel lijkt AZ voorlopig af te haken in de strijd om plek twee. Het verschil in punten met nummer drie FC Twente is drie, maar Feyenoord kan zondag uitlopen naar negen punten voorsprong op de Alkmaarders.