Breaking news

'Feyenoord wil meer geld vanuit Italië zien voor aanvaller en slaat eerste bod af'

'Feyenoord wil meer geld vanuit Italië zien voor aanvaller en slaat eerste bod af'

19 januari - 16:37 Laatste update: 16:42

Feyenoord heeft een eerste aanbieding van Hellas Verona op Javairô Dilrosun afgeslagen. Dat meldt 1908.nl vrijdagmiddag. Volgens het medium kwam het openingsvoorstel van de Italianen nog niet in de buurt van wat de Rotterdammers voor ogen hebben.

Feyenoord wil 'alleen formele, vaste aanbiedingen van miljoenen overwegen, waardoor deze winter eerder Lecce naast de komst van Dilrosun greep', zo klinkt het. De Stadionclub zou de eerste aanbieding voor de aanvaller dan ook 'niet serieus genoeg' hebben gevonden. Mocht Hellas Dilrosun alsnog willen overnemen, dan zal het met een verbeterd voorstel moeten komen.

Hellas Verona raakte deze week Cyril Ngonge kwijt aan Napoli. De rechtsbuiten, die in de Eredivisie in actie kwam voor FC Groningen, leverde de club maar liefst achttien miljoen euro plus twee miljoen aan variabelen op. Feyenoord weet zodoende dat de Serie A-club de portemonnee kan trekken en wil meer geld zien voor Dilrosun. Hellas zou zich daar momenteel over buigen.

De 25-jarige Dilrosun heeft nog een contract tot medio 2026 bij Feyenoord. Hij kwam in het huidige seizoen slechts negen keer in actie, maar krijgt bij afwezigheid van Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en Ayase Ueda door de Afrika en Azië Cup ineens weer meer speeltijd van trainer Arne Slot.