Ten Hag moet punten delen met Tottenham na gelijkspel op Old Trafford

14 januari - 19:28

Erik ten Hag heeft met Manchester United de punten moeten delen met Tottenham. Zondagavond eindigde de kraker in de Premier League in een 2-2 gelijkspel. Zo hebben The Red Devils in de laatste elf thuiswedstrijden in de competitie vijf keer niet gewonnen.

United beleefde een droomstart in de kraker tegen Spurs. Via Rasmus Højlund kwamen The Red Devils al na drie minuten op een vroege voorsprong. Het betekende de tweede competitietreffer voor de zomeraanwinst. Erg lang kon United niet genieten van de voorsprong. Een kwartier later nam Richarlison, op aangegeven van Pedro Porro, de gelijkmaker voor zijn rekening. Gelukkig voor Ten Hag kon hij wel weer met een voorsprong richting de kleedkamer. Vijf minuten voor rust tekende Marcus Rashford, op aangeven van Højlund, voor de 2-1. Het was voor de aanvaller eindelijk weer eens raak op Old Trafford.

Vol gas kwam Spurs vervolgens uit de kleedkamer. Nog binnen de eerste minuut van de tweede helft kwam de ploeg van Ange Postecoglou weer op gelijke hoogte met United. Op aangeven van winterhuurling Timo Werner kwam het via Rodrigo Bentancur op 2-2. In het restant van de wedstrijd probeerde beide ploegen wel om de voorsprong in eigen handen te pakken, maar wisten niet tot scoren te komen. Voor United was het enige lichtpuntje in de tweede helft de terugkeer van Lisandro Martínez, die in de 63e minuut terugkeerde na een langdurige blessure.