Nieuws

'PSV benadert Manchester United om Uruguayaans talent op huurbasis over te nemen'

'PSV benadert Manchester United om Uruguayaans talent op huurbasis over te nemen'

8 januari - 18:21 Laatste update: 18:30

PSV heeft Manchester United benadert om een huurdeal omtrent Facundo Pellistri te realiseren. De aanvaller van The Mancunians is een veelbelovend talent en daar hoopt men in Eindhoven gebruik van te maken, meldt Fabrizio Romano.

PSV start komend weekend de tweede seizoenshelft, maar zal het dan nog moeten doen zonder enkele geblesseerden. Noa Lang en Hirving Lozano kwakkelden met de gezondheid de laatste maanden en de Eindhovenaren hopen mede daardoor de voorste linie te gaan versterken. Pellistri is volgens Romano de man op de radar van PSV en de onderhandelingen zijn ondertussen gestart. Niet alleen PSV, maar ook LA Galaxy zit achter de Uruguayaan aan. Zij zouden hem definitief willen inlijven terwijl PSV inzet op een huurdeal.

Pellistri kwam dit seizoen pas negen maal in actie voor United, maar wordt gezien als een groot talent. Afgelopen zomer werd hij nog in verband gebracht met een huurdeal naar FC Twente, maar werd er besloten om bij United te blijven. Pellistri is pas 22 jaar oud en werd eerder verhuurd aan Alaves.