Transfernieuws

Marca: Neymar op weg naar de uitgang, Chelsea kandidaat voor aanvaller

Marca: Neymar op weg naar de uitgang, Chelsea kandidaat voor aanvaller

29-06-2022 10:44

De toekomst van Neymar ligt mogelijk in Engeland bij Chelsea. Thiago Silva ziet hem graag naar Londen verhuizen. Volgens het Spaanse Marca gaat Paris Saint-Germain een nieuwe koers varen en zal de focus liggen op de rol van Lionel Messi en Kylian Mbappé binnen het elftal.

De Spaanse krant weet dat PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaifi via een persoonlijk bericht zijn ongenoegen heeft uitgesproken over het gedrag van de dribbelaar. Neymar zou zelfs te horen te hebben gekregen weg te mogen uit Parijs.

Op een recentelijk event in Recife maakte Silva duidelijk zijn landgenoot maar wat graag te verwelkomen op Stamford Bridge. "Neymar moet naar Chelsea komen", zei Silva tegen Marca. "Als het gebeurt, is het het beste ding. Neymar behoeft geen uitleg", aldus de international.

Een transfer naar Chelsea zou een hereniging met voormalig teamgenoot Thiago Silva betekenen. De Braziliaanse centrumverdediger vertrok door de achterdeur uit het Parc des Princes nadat hij geen aanbod kreeg voor een nieuw contract. "Ze boden me helemaal niets, niet eens één euro", zei Silva destijds. Hij vertrok in 2020 bij PSG en nam direct zoete wraak: in 2021 won hij met Chelsea de Champions League.