Nieuws

Hoe komt Icardi aan een blauw oog na de derby tussen Fenerbahçe en Galatasaray?

Hoe komt Icardi aan een blauw oog na de derby tussen Fenerbahçe en Galatasaray?

25-12-2023 08:49

Fenerbahçe en Galatasaray speelden op kerstavond tegen elkaar. Het duel eindigde in een bloedeloos gelijkspel (0-0), maar na afloop was er veel te doen over een blauw oog van Mauro Icardi. Wat is er eigenlijk gebeurd? VoetbalNieuws.nl zet het op een rij.

Tijdens de wedstrijd vond er een moment plaats waarbij Icardi tijdens een corner tegen de paal aan klapte. Op beelden is te zien dat hij in duel is met een speler van Fenerbahçe, waarna de Argentijn de paal raakt.

Na afloop van de wedstrijd deelde Galatasaray een statement over het blauwe oog van Icardi. '26 camera’s en de VAR hebben niet gezien wat er is gebeurd. Iedereen wil alleen maar gerechtigheid voor zichzelf en geen manipulatie in het Turkse voetbal.'

Fenerbahçe-aanvoerder Edin Dzeko is het niet eens met het statement van Galatasaray. De Bosniër betwist de oprechtheid van de Turkse topclub. 'Icardi raakte de paal met zijn hoofd en ze zetten hem zo op Instagram om te zeuren om een strafschop. Het typeert Galatasaray. Het is beschamend", klinkt het.