Nieuws

'Clubicoon Müller mag op voor record: contract bij Bayern met één jaar verlengd'

'Clubicoon Müller mag op voor record: contract bij Bayern met één jaar verlengd'

18-12-2023 15:27

Thomas Müller gaat zijn contract bij Bayern München verlengen. De 34-jarige clublegende tekent bij tot medio 2025. Met dat nieuws komt het Duitse tabloid BILD zojuist.

Naar verluidt staat alleen een handtekening een verlenging van één jaar nog in de weg. De deal zou deze week officieel rond moeten komen. Müller speelt al sinds 2009 voor de hoofdmacht van Bayern, en sinds 2000 voor de jeugdelftallen.

De aanvallende middenvelder werd in al die jaren in totaal twaalf keer kampioen van de Bundesliga, won zes Duitse bekers en ook twee keer de Champions League. De Duitse wereldkampioen van 2014 speelde tot dusver 684 officiële duels voor Der Rekordmeister, scoorde daarin 237 keer en gaf ook 261 assists. Alleen de legendarische doelman Sepp Maier gaat hem voor qua meeste wedstrijden voor de club, met 706. Müller kan in de komende seizoenen dat record dus gaan verbreken.

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.