Nieuws

Woedende Heracles-supporters wachten spelersbus op, 'Lammers rot op' te horen

Woedende Heracles-supporters wachten spelersbus op, 'Lammers rot op' te horen

10-12-2023 22:06

De spelersbus van Heracles Almelo is zondagavond opgewacht door boze supporters. De Almelöers gingen 's middags met 2-0 onderuit tegen laagvlieger Vitesse. Trainer John Lammers moet het vooral ontgelden in de woedende menigte.

Zo waren er stevige teksten als "Lammers rot op" en "Schaam je kapot" te horen voor de ingang van het Erve Asito Stadion. Aanvoerder Justin Hoogma stapte de bus uit om de supporters te woord staan, maar die leken enkel en alleen een woord van de coach te willen horen. Uiteindelijk ging ook Lammers in discussie met de ontevreden aanhang.

RTV Oost meldt dat er onder het toeziend oog van vijf politiewagens vuurwerk werd afgestoken. De woede van de Heracles-supporters gaat verder dan alleen het verlies van zondag in Arnhem. Zo wist Heracles van de afgelopen zes competitiewedstrijden slechts één te winnen en werd het in de KNVB Beker uitgeschakeld door de amateurs van HHC Hardenberg.

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!

(edited)