Nieuws

Chelsea-fans woedend door actie Nederlander: 'Carrière bij Chelsea is voorbij'

Chelsea-fans woedend door actie Nederlander: 'Carrière bij Chelsea is voorbij'

08-12-2023 14:04

Ian Maatsten heeft zich niet populair gemaakt bij de achterban van Chelsea. Na de met 2-1 verloren topper tegen Manchester United plaatste de linksachter een opmerkelijke opmerking onder een post van tegen tegenstander Sofyan Amrabat De fans zijn op z’n zachtst gezegd niet erg blij met de reactie van de Nederlander en sommige zeggen zelfs dat zijn carrière bij Chelsea voorbij is.

Chelsea is nog steeds aan het herstellen van hun teleurstellende 2-1 nederlaag tegen Manchester United op woensdagavon. Amrabat bedankte de United-fans met een Instagram-post, maar kreeg een reactie uit onverwachte hoek. Maatsen reageerde met een 'vlam en saluut' emoji en kon op hevige kritiek van Chelsea-fans rekenen.

Verschillende fans reageerden op de situatie: 'Veilig om te zeggen dat de carrière van Ian Maatsen bij Chelsea nu voorbij is', 'Ian Maatsen die reageert op een bericht van Sofyan Amrabat over de overwinning van United gisteren. Echt belachelijk', 'Het moet een vergissing zijn van Ian Maatsen of zijn socialemediateam, toch? Ik hoop dat spelers de situatie begrijpen en zich onthouden van zulke dingen, klinkt het.