Nieuws

Wijndal droomt nog van Real Madrid: 'Geloof dat ik intrinsiek de kwaliteit heb'

Wijndal droomt nog van Real Madrid: 'Geloof dat ik intrinsiek de kwaliteit heb'

22-11-2023 13:01 Laatste update: 13:15
3

Owen Wijndal geeft in gesprek met Dave Peters van 'Not so frequently asked questions' aan dat hij nog altijd de droom heeft om bij Real Madrid te spelen. De Ajax-verdediger is momenteel verhuurd aan het Royal Antwerp van Mark van Bommel.

Wijndal heeft in het verleden wel eens geroepen dat hij in zijn carrière het doel had om bij Real Madrid te spelen. "Dat heb ik weleens geroepen, ja. Maar goed, een carrière verloopt nooit rechtlijnig natuurlijk. Ik ging van AZ naar Ajax, dat momenteel in een erg lastig periode zit", vertelt de verdediger, die hierna ingaat op zijn transfer naar Ajax. "Ik ben officieel ook nog altijd lid van de club hè en ik heb er geen spijt van dat ik die stap toen gezet heb."

De linkervleugelverdediger van Antwerp gaat in op zijn droom om ooit eens in de Spaanse hoofdstad te spelen. "De beste spelers van de wereld zitten er. Dat niveau, daar zit ik nu best ver van, dat besef ik wel. Maar dat neemt niet weg dat ik geloof dat ik intrinsiek de kwaliteiten heb om het ooit te bereiken. Alleen, er is ook een beetje geluk nodig. De wedstrijden in de Champions League zijn op dat vlak cruciaal, want dan kijkt de hele voetbalwereld mee", besluit hij.

Wijndal is dit seizoen seizoen slechts zes keer in actie gekomen voor Antwerp. De club staat momenteel op de vijfde plaats in de Belgische Pro League.