Nieuws

Janssen meldt zich bij Antwerp: 'Ben volwassener geworden, als mens én voetballer'

Janssen meldt zich bij Antwerp: 'Ben volwassener geworden, als mens én voetballer'

27-06-2022 22:12

Vincent Janssen arriveerde zondagavond laat in België en stond maandag op het trainingsveld bij zijn nieuwe club Royal Antwerp FC. De Oranje-international kijkt uit naar een mooi avontuur bij de club van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars.

"De plannen van de club vind ik indrukwekkend", laat Janssen optekenen door De Telegraaf. "Elke persoon die hier werkt, in welke functie dan ook, heeft dezelfde ambitie. Ik wil daar graag onderdeel van zijn. Los daarvan was dit voor mij een mooi moment om terug te keren naar Europa. Sinds mijn vertrek uit Nederland heb ik veel meegemaakt, ups en downs. Al die ervaringen en leermomenten neem ik mee hiernaartoe. Ik ben volwassener geworden, als mens én voetballer."

Janssen werd na vierenhalfjaar afwezigheid weer opgeroepen voor Oranje, waardoor Janssen nog altijd mag dromen van het WK in Qatar. "Ik heb kort met de bondscoach gesproken over deze transfer, maar toen waren de onderhandelingen al in een vergevorderd stadium", aldus de kersverse aanwinst van Antwerp. "Ik denk dat hij het wel oké vindt. Uiteindelijk moet ik hier goed gaan presteren om in beeld te blijven voor het Nederlands elftal. Ik zat er de laatste keer bij en ga er alles aan doen om het WK te halen."