Transfernieuws

United-CEO reageert op De Jong-interesse: 'Geld speelt geen rol, Ten Hag wil hem'

United-CEO reageert op De Jong-interesse: 'Geld speelt geen rol, Ten Hag wil hem'

19-06-2022 10:07

Heimelijk opgenomen beelden uit Engeland gaan viral. Richard Arnold, CEO van Manchester United, werd gefilmd terwijl hij de mogelijke komst van Frenkie de Jong besprak. Volgens de beleidsbepaler zijn The Mancunians daadwerkelijk in de markt om de Nederlander in te lijven.

De interesse van United in De Jong is inmiddels een publiek geheim. Naar verluidt schotelde de club FC Barcelona al biedingen voor, die tot dusver van tafel werden geveegd. Ondanks het feit dat er met geld gesmeten wordt op Old Trafford zijn de Engelsen ver afgezakt. De international Oranje moet de ambities kracht bijzetten. "Geld speelt daarbij geen rol. De manager wil hem hebben", zegt Arnold.

Dat de komst van De Jong topprioriteit geniet wordt eveneens duidelijk. De bestuurder had niet door gefilmd te worden op het moment dat hij de uitspraken doet in een pub. "Wij doen er alles voor om dat voor elkaar te krijgen. Ik ben er al dagen mee bezig. Het geld is er, maar er spelen ook een aantal andere zaken, waar ik niet dieper op in kan gaan. Maar we doen er alles aan en ik kan jullie verzekeren dat we hem kunnen betalen."