Nieuws

AZ presenteert nieuwe rugsponsor: 'Past qua kernwaarden goed bij de club'

AZ presenteert nieuwe rugsponsor: 'Past qua kernwaarden goed bij de club'

15-06-2022 16:40

AZ heeft woensdagmiddag zijn nieuwe rugsponsor gepresenteerd. Het vastgoedbedrijf prijkt tot de zomer van 2027 op de achterkant van de shirts van de Alkmaarders. 

AZ is erg blij met het nieuwe partnerschap. "Elfi is een vastgoedonderneming die qua kernwaarden goed past bij AZ", aldus Algemeen Directeur Robert Eenhoorn op de clubsite van AZ. "Het partnership met Elfi is, zeker gezien het sportieve karakter, de aandacht voor haar huurders en de kwaliteit waar Elfi voor staat, een uitstekende match."

"Het spreekt ons aan dat het een uniek bedrijf is in zijn soort met bovendien een actieve rol in de markt, zoals in ons achterland", vervolgt Eenhoorn. "Uit het feit dat we een samenwerking van vijf jaar aangaan, spreekt van beide kanten veel vertrouwen."

Elfi is de vierde partner van AZ die in korte tijd gepresenteerd is. Eerder werd al bekend dat Kansino (hoofdpartner) en CTS Group zich als hoofdsponsor van de AZ Jeugdopleiding hebben verbonden aan de club. Daarnaast zal AFAS Software langer de naamgever van het stadion zijn.