Nieuws

Waar is de vierde Nations League-groepswedstrijd van Oranje tegen Wales te zien?

Waar is de vierde Nations League-groepswedstrijd van Oranje tegen Wales te zien?

13-06-2022 21:00

Op dinsdag 14 juni treffen Nederland en Wales elkaar voor tweede keer in de Nations League. In de eerste wedstrijd won Oranje op de valreep met 1-2. Op VoetbalNieuws lees je waar en hoe je de wedstrijd kan volgen, zodat je live kan volgen of Oranje het kunstje van afgelopen woensdag kan herhalen!

Om 20.45 trappen Oranje en Wales af in De Kuip in Rotterdam. 25 minuten eerder begint de NOS met de voorbeschouwing op NPO3. In de studio zullen de vaste gezichten te zien zijn. Aan presentator Tom Egberts de taak om de uitzending in goede banen te leiden, terwijl het analisten-duo Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk hun licht voetbalinhoudelijk op Oranje zullen laten schijnen.

De nabeschouwing van het duel staat om 22.39 op de planning. In deze nabeschouwing komen de analisten veelvuldig aan het woord en zal verslaggever Jeroen Stekelenburg ter plekke spreken met verschillende spelers van Oranje en bondscoach Louis van Gaal.

De wedstrijd is tevens te volgen via het liveblog van VoetbalNieuws. Is Oranje niet genoeg en wil je graag andere voetbalwedstrijden volgen? Check dan de unieke TV-gids van VoetbalVandaag.nl!