Nieuws

Ronaldo ziet uit naar samenwerking met Ten Hag: 'Hem tijd geven voor verandering'

Ronaldo ziet uit naar samenwerking met Ten Hag: 'Hem tijd geven voor verandering'

03-06-2022 10:14 Laatste update: 12:58
1

Cristiano Ronaldo hoopt dat Erik ten Hag de tijd krijgt bij Manchester United. De Portugese superster geeft aan gelukkig te zijn bij de Engelse grootmacht sinds hij bij de club terugkeerde en roemt de Nederlandse manager om zijn kwaliteiten.

Afgelopen zomer keerde Ronaldo terug bij de club waar hij eerder successen vierde. De voorbije jaargang liep uit op een ongekende deceptie. The Mancunians eindigde op de teleurstellende zesde plaats in de Premier League. "Ik was blij om terug te keren naar de club waar mijn carrière tot bloei is gekomen", zegt de international in gesprek met het clubkanaal.

Hij gaf zijn rentree bij United extra kleur door in zijn eerste wedstrijd direct twee keer ter scoren. "Het gevoel toen ik terugkwam was geweldig. Om het geluk van de supporters te vinden. Ik was en ben heel blij om hier te zijn. De fans zitten voor altijd in mijn hart. We moeten ze respecteren."

Ten Hag heeft indruk gemaakt op Ronaldo. "Ik weet dat hij het fantastisch gedaan heeft bij Ajax, het is een ervaren coach. Maar we moeten hem tijd geven om dingen te veranderen naar de manier zoals hij het wil. Ik hoop natuurlijk dat we succes hebben. Ik wens hem het beste. We zijn blij en opgewonden, niet alleen de spelers, maar ook de supporters. Laten we erin geloven dat we volgend jaar prijzen gaan winnen."

Ronaldo hoopt dat komend seizoen ook nieuwe talenten zich zullen aandienen in de hoofdmacht. "We moeten hen helpen om ze de juiste richting op te duwen. De druk is hoog om in de Premier League te spelen. Het is by far de moeilijkste competitie ter wereld. Ze moeten de tijd krijgen en de mogelijkheid krijgt om normaal te groeien, zonder druk."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!