Nieuws

Ambitieuze Zirkzee heeft clubs voor het uitzoeken: 'Maar ik weet wat ik wil'

Ambitieuze Zirkzee heeft clubs voor het uitzoeken: 'Maar ik weet wat ik wil'

31-05-2022 09:18 Laatste update: 09:18

Joshua Zirkzee staat in de belangstelling van verschillende clubs uit het binnen- en buitenland. Ajax en PSV hebben onder meer hun vizier gericht op de 21-jarige spits, maar een langer verblijf bij RSC Anderlecht of Bayern München is ook nog niet uitgesloten.

Zirkzee wordt op dit moment door Anderlecht gehuurd van Bayern München. Hij heeft nog een éénjarig contract in München en weet nog niet waar hij volgend jaar onder contract zal staan. "Ik ben op dit moment even benieuwd als jullie", laat de 21-jarige Nederlander optekenen door Het Laatste Nieuws. "Na deze twee weken bij Jong Oranje en mijn vakantie zal alles wel op zijn plek vallen." 

Een terugkeer naar Bayern is ook niet uitgesloten volgens Zirkzee. "Er is nog niet veel contact geweest met Bayern, maar ik weet wat ik wil. Die garantie op speeltijd wil ik het liefst wel hebben. Dat kan zeker bij Anderlecht zijn, maar net zo goed bij een andere club. Zelfs blijven bij Bayern is een optie. Ik wil gewoon vertrouwen krijgen en me thuis voelen bij een club en in een omgeving. Die combinatie zat bij Anderlecht in ieder geval goed."