Breaking news

'Sangare speelt zich in de kijker bij Liverpool, scouts zaten op de tribune'

'Sangare speelt zich in de kijker bij Liverpool, scouts zaten op de tribune'

20-05-2022 17:03 Laatste update: 17:04

Ibrahim Sangaré staat in de belangstelling van Liverpool, dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De middenvelder van PSV speelde zich eerder al in de kijker bij Leicester City, Aston Villa en Newcastle United.

Volgens VI zaten er in de afgelopen weken scouts van Liverpool op de tribune voor Sangaré. De Eindhovenaren ontvingen nog geen concreet bod van de Britse grootmacht. De Ivoriaan speelde een sterk seizoen, waardoor de kans klein is dat PSV hem nog een seizoen in Nederland kan houden. Onlangs lekte in de media dat Sangaré voor 37,5 miljoen euro mag vertrekken uit Eindhoven. Die gelimiteerde transfersom is opgenomen zijn contract dat nog tot medio 2025 duurt. Het is momenteel onduidelijk of Liverpool bereid is om dit bedrag neer te tellen.

De Ivoriaanse middenvelder kan naar verluidt rekenen op meer interesse uit de Premier League. Zo zouden Leicester City, Aston Villa en Newcastle United Sangaré ook in het vizier hebben. De PSV'er speelde dit seizoen 28 competitiewedstrijden in de Eredivisie. Hierin wist hij drie keer het net te vinden en leverde hij twee assists.