Nieuws

'Ten Hag maakt in Londen indruk bij United-gesprekken: gezaghebbend en duidelijk'

'Ten Hag maakt in Londen indruk bij United-gesprekken: gezaghebbend en duidelijk'

19-05-2022 13:20

Sky Sports weet dat Erik ten Hag in het bijzijn van Mitchell van der Gaag is aangekomen in Londen voor gesprekken met Manchester United. De nieuwe manager bespreekt met de clubleiding eventuele versterkingen voor komend seizoen.

Ook Steve McClaren, de andere assistent van Ten Hag, neemt in Londen deel aan de gesprekken. De gesprekken zijn in de Engelse hoofdstad in plaats van in Manchester omdat de Oldenzaler niet voor afleiding wil zorgen bij The Mancunians. Zondag staat het laatste Premier League-duel van het seizoen op het programma voor de nummer zes van de ranglijst. Bij een overwinning op Crystal Palace is Europa League-voetbal een zekerheid.

Het enthousiasme en de energie die Ten Hag in zijn werk legt in aanloop naar het nieuwe seizoen, heeft indruk gemaakt op de leiding. Volgens Sky Sports wordt de oefenmeester omschreven als 'gezaghebbend' en 'duidelijk in hoe hij zijn visie wil implementeren'. De komst van McClaren en Van der Gaag waren een 'prioriteit', schrijft het medium.

De voormalig Ajax-trainer krijgt een beslissende stem in alle in- en uitgaande transfers. Die rol wordt nog groter dan vooraf beoogd, gezien alle veranderingen binnen de diverse scoutingsafdelingen van Manchester United.