Feyenoord verliest de laatste wedstrijd van het seizoen van FC Twente

15-05-2022 16:54 Laatste update: 16:57

Feyenoord heeft de laatste wedstrijd van het seizoen met 1-2 verloren van FC Twente. Het duel ging nergens meer om en dat was bij vlagen te zien.

Feyenoord is al een tijdje verzekerd van de derde plek in de Eredivsie en FC Twente kon de vierde plek niet meer kwijtraken. Dat het een wedstrijd was die nergens meer om ging was te merken in De Kuip. Het duel kende een saaie openingsfase, maar na een half uur was daar Dimitris Limnios. De aanvaller schoot op aangeven van Ricky van Wolfswinkel de 0-1 binnen. Tien minuten later verdubbelde Gijs Smal de voorsprong, mede door een fout van doelman Ofir Marciano.

In de tweede helft pakte Feyenoord het initiatief op en kwam het twintig minuten voor tijd op 1-2 door een goal van Cyriel Dessers. In de blessuretijd drong Feyenoord nog aan voor de gelijkmaker, maar die viel niet meer.